Egyedi
 • LOTUS formula versenyautó vezetés 10 kör
  Milyen érzés lehet átélni a száguldást egy formula autó volánja mögött? Hallani a menetszél fütyülését, érezni, ahogy a sebesség az ülésbe szorítja az embert, felpörögni az adrenalintól?
  Tököli reptér
  32,990 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • G Mercedes terepjáró túra
  A Gödöllői dombság kiváló lehetőséget nyújt azok számára, akik szeretnék tesztelni magukat és kipróbálni az off-road vezetést egy legendás terep-bajnok, talán a legjobb terepjáró autó, egy G Mercedes volánja mögött. A megajándékozott még három szerencséssel is megoszthatja az élményt, a vezetés aká
  Gödöllői dombság
  33,900 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben
 • 2 kör vezetés a DRX Ringen egy BMW E46 M3-al
  Vannak igazi legendás autók, melyeket ki kell egyszer próbálni! Ilyen ez a 360 lóerős erőgép, egy valódi M3-as BMW E46-os csodajárgány is. Száguldani a pályán, élvezni az adrenalin fröccs erejét: mit lehetne még kívánni?
  DRX Ringen, Kiskunlacháza
  24,900 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Rally élmények
  Vendégeink számára lehetőséget biztosítunk, hogy átéljék a rallyzás minden örömét és jobb oldalról profi versenyzőink segítségével sofőrként, majd egy gyors helycsere után profi pilótánk mellett utasként is megtapasztalhassák a rallyzás minden izgalmát.
  Kakucs Ring, Inárcs
  62,000 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Lamborghini Gallardo vezetés 2 kör a DRX Ringen
  Néha bajban vagyunk, hogy mit is mondjunk egy csodálatos autó kapcsán. Ez a helyzet most is, hiszen nem vagyunk elég kreatívak ahhoz, hogy lepipáljuk ennek a káprázatos, 520 lóerős Lamborghini Gallardo látványát! A gép magáért beszél!
  DRX Ringen, Kiskunlacháza
  34,900 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Közlekedési tábla - kicsit másképp
  Egyedi tervezésű kresztábla: Ön dönt, hogy mi szerepeljen rajta! Kiváló megoldás, ha valami maradandót és vicces emléket szeretne akár egy névnapi, vagy születésnapi ajándék kapcsán.
  16,990 Ft
  Bővebben
 • Karikatúra a megajándékozottról, a görbe tükör
  A görbe tükör: egyedi meglepetés az ünnepeltnek. Küldje el a megajándékozott fotóját, mi pedig elkészítjük kedvesen mulatságos karikatúráját. A siker garantált! A fekete-fehér képek portré megoldással készülnek, A2-es méretben.
  14,990 Ft
  Bővebben
 • Egyedi utcanév tábla
  Egyedi, maradandó meglepetést ajándékozni szándékozók számára ajánljuk egyedi utcanév táblánkat. Az eredetihez teljesen hasonló utcatáblán a megajándékozott adatai (pl. név, születési év) lesznek feltüntetve, nem nélkülözve a humor elemeit sem.
  13,990 Ft
  Bővebben
 • Repülőgép vezetés Budapesten
  Egy örök álom megvalósulása, vezetni egy igazi repülőgépet! Mindez egy kattintásra Öntöl! Ajándékozzon felejthetetlen élményt, legyen szó születésnapról, karácsonyi ajándékról, vagy egyéb fontos alkalomról! A szolgáltatás menete: 1.
  Budapest
  29,990 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Ford Mustang GT ROUSH vezetés 4 kör + ajándék
  Ford Mustang! Egy legendás gépcsoda az USA-ból. Ha igazi versenyautó vezetési élményre vágyik, nos akkor a legjobb helyen jár.
  Kakucs Ring, Inárcs
  36,900 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Ütközéses autó rodeó - vezetés
  Ütközéses autó rodeó napi akciói! Időpontok: 2014. július 12. augusztus 02. szeptember 20.!! Ütközz borulj!! Az élményautózás ezen formája garantáltan felturbózza adrenalin szinted!Ha olyan izgalmakról áhítozol ,ami kiragad a szürke hétköznapokból itt a helyed!
  Veresegyház
  42,900 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • LifeÉlmény Ajándékutalvány 25 ezer forint értékben
  Nem tudja, hogy mit is szeretne igazán a megajándékozott? Nos, az igazi meglepetés a választás szabadsága is lehet! A LifeÉlmény ajándékutalvány jogosultja maga választhatja ki kínálatunkból a neki leginkább tetsző élményt: válogasson kedvére a majd 50 felé meglepetés közül.
  A kiválasztott szolgáltatás helyszínén
  25,000 Ft
  Bővebben
 • LifeÉlmény Ajándékutalvány 35 ezer forint értékben
  Nem tudja, hogy mit is szeretne igazán a megajándékozott? Nos, az igazi meglepetés a választás szabadsága is lehet! A LifeÉlmény ajándékutalvány jogosultja maga választhatja ki kínálatunkból a neki leginkább tetsző élményt: válogasson kedvére a majd 70 felé meglepetés közül.
  A kiválasztott szolgáltatás helyszínén
  35,000 Ft
  Bővebben
 • LifeÉlmény Ajándékutalvány 50 ezer forint értékben
  Nem tudja, hogy mit is szeretne igazán a megajándékozott? Nos, az igazi meglepetés a választás szabadsága is lehet! A LifeÉlmény ajándékutalvány jogosultja maga választhatja ki kínálatunkból a neki leginkább tetsző élményt: válogasson kedvére a majd 100 felé meglepetés közül.
  A kiválasztott szolgáltatás helyszínén
  50,000 Ft
  Bővebben
 • Formula Renault vezetés
  Próbálja ki a száguldás élményét 6 kör erejéig az Euro-Ringen, úgy mint a formula pilóták! Forma 1 rajongók számára utolérhetetlen kaland és emlék átélni a vezetést ebben a formula versenyautóban.
  Euro-ring versenypálya Budapesttől 52 kilométerre, az M5-ös autópálya mentén, Örkény határában
  49,600 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben

Oldalak