Autós
 • LOTUS formula versenyautó vezetés 10 kör
  Milyen érzés lehet átélni a száguldást egy formula autó volánja mögött? Hallani a menetszél fütyülését, érezni, ahogy a sebesség az ülésbe szorítja az embert, felpörögni az adrenalintól?
  Tököli reptér
  32,990 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Terepjáró kalandtúra wellness pihenéssel - Göd
  Budapesttől 15 Km-re található a gödi kalandpark, ahol megtapasztalhatja a terepautózás egyedi élményét, mely után a teljes kikapcsolódást nyújtó wellness hotelben “pihenheti ki a fáradalmakat”.
  Göd
  55,500 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben
 • G Mercedes terepjáró túra
  A Gödöllői dombság kiváló lehetőséget nyújt azok számára, akik szeretnék tesztelni magukat és kipróbálni az off-road vezetést egy legendás terep-bajnok, talán a legjobb terepjáró autó, egy G Mercedes volánja mögött. A megajándékozott még három szerencséssel is megoszthatja az élményt, a vezetés aká
  Gödöllői dombság
  33,900 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben
 • Éjszakai Terepjáró Vezetés
  Terepjáró túra sötétedés után?
  Gödöllői dombság
  54,990 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben
 • Családi terepjáró vezetés és kötélpálya élmények
  Ebben az egyedülálló szolgáltatásban egyaránt gondoskodunk a szülők és a gyermekek gondtalan szórakozásáról is.
  Göd
  49,000 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben
 • 2 kör vezetés a DRX Ringen egy BMW E46 M3-al
  Vannak igazi legendás autók, melyeket ki kell egyszer próbálni! Ilyen ez a 360 lóerős erőgép, egy valódi M3-as BMW E46-os csodajárgány is. Száguldani a pályán, élvezni az adrenalin fröccs erejét: mit lehetne még kívánni?
  DRX Ringen, Kiskunlacháza
  24,900 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Forma 1 Hi Tech csomag
  A Formula 1 Hi Tech csomag minden Forma 1 rajongó álma: a modern kor technológiai újításaival ellátott versenyautók volánja mögött maga is részese lehet a Száguldó Cirkusznak, legalább egy nap erejéig.
  Franciaország
  830,000 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • 599,000 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Versenyautó vezetés gyerekeknek! Rally-Villám Verda vezetés: 10 kör a Kakucs-Ringen
  Próbáld ki a versenyautó vezetés élményét egy "Verdás", 2000 cm3-es, 170 lóerős Hyundai Coupe versenyautóval, mely egy jobb oldali pedálsorral is rendelkező, oktató autó.
  Kakucs, 40 km Budapesttől
  46,990 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Rally élmények
  Vendégeink számára lehetőséget biztosítunk, hogy átéljék a rallyzás minden örömét és jobb oldalról profi versenyzőink segítségével sofőrként, majd egy gyors helycsere után profi pilótánk mellett utasként is megtapasztalhassák a rallyzás minden izgalmát.
  Kakucs Ring, Inárcs
  62,000 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Lamborghini Gallardo vezetés 2 kör a DRX Ringen
  Néha bajban vagyunk, hogy mit is mondjunk egy csodálatos autó kapcsán. Ez a helyzet most is, hiszen nem vagyunk elég kreatívak ahhoz, hogy lepipáljuk ennek a káprázatos, 520 lóerős Lamborghini Gallardo látványát! A gép magáért beszél!
  DRX Ringen, Kiskunlacháza
  34,900 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Rajthoz állni egy autóversenyen
  A Kiskunlacházi Repülőtér területén havonta 1 alkalommal (előre meghatározott fix időpontokban) megrendezésre kerülő amatőr autós ügyességi „mini-rally” versenysorozat keretében biztosítunk lehetőséget a kedves érdeklődőnek, hogy egy 180 lóerős Honda Civic VTI versenyautóval, teljes versenyfelszerel
  Kiskunlacháza
  149,000 Ft
  Ár 1 személyre
  Bővebben
 • Land Rover kaland
  4-5 órás terepjáró autós program a legendás Land Rover Defenderekkel, Bács-Kiskun megyében, 80 km-es fenyőerdős, homokos talajú útvonalon! Az élményajándék igénybe vevői itiner és GPS segítségével egy kincskereső navigációs túrán vesznek részt.
  Kecel
  69,900 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben
 • Quad vezetés
  Szolgáltató partnerünk quad túrái Pest megyében és Magyarországon is egyedülálló módon rendszámos quadokkal történnek, így a hazai quad túra szervezők közül - közterületen - egyedül ezeken a túrákon lehet legálisan részt venni. Amint kínálunk: biztonságos, és élvezetes quadozás, legális keretek köz
  Gödöllői dombság
  34,990 Ft
  Ár 2 személyre
  Bővebben
 • Különleges Quad élmények
  Szolgáltató partnerünk quad túrái Pest megyében és Magyarországon is egyedülálló módon rendszámos quadokkal történnek, így a hazai quad túra szervezők közül - közterületen - egyedül ezeken a túrákon lehet legálisan részt venni.
  Gödöllői dombság
  45,000 Ft
  Ár 4 személyre
  Bővebben

Oldalak