70,000 Ft
Tigris Replika Tankvezetés a Dunántúlon
Felejthetetlen élményt kínál ennek a II. világháborús klasszikusnak, az Európában is egyedülálló,, Tigris I-es replikának a vezetése, korosztályra való tekintet nélkül. Remek ajándék legénybúcsúra, vagy egyéb neves eseményre azok számára, akiket vonz a haditechnika. A szolgáltatás során a megajándékozott vezetheti a tankot, a vezetéshez B kategóriás jogosítvány szükséges.
Hol vehető igénybe?
Tapolca
Hány személyre szól
4 személy
Szolgáltatás időtartama
30 perc
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.
Javasolt öltözet
A tankvezetés során javasolt a kényelmes, outdoor öltözet viselése