72,000 Ft
T-59 vezetés
Kipróbálni egy igazi hidegháborús, szovjet klasszikust, azaz vezetni egy T-59-est? Úgy gondoljuk, hogy ez minden military rajongó álmai között előkelő helyen szerepel. Ebből a modellből majd 10 000 darabot gyártottak 1959 és 1980 között, és tucatnyi ország hadseregében rendszeresítették. Most Ön is átélheti ennek a legendás monstrumnak a vezetési élményét. A szolgáltatás a megajándékozott vezethet, a vezetéshez B kategóriás jogosítvány szükséges.
Hol vehető igénybe?
Tapolca
Hány személyre szól
3 személy
Szolgáltatás időtartama
30 perc
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.
Javasolt öltözet
Réteges, nem túl kényes outdoor öltözet
Videó bemutató