36,990 Ft
T 59 élmény
Átélni a száguldást egy igazi hidegháborús legendás tankkal, egy profi tankvezetővel a vezetőülésben? Nos ez nem mindennapi élmény. A T-59-es majd minden military rajongó álmai között előkelő helyen szerepel. Ebből a modellből majd 10 000 darabot gyártottak 1959 és 1980 között, és tucatnyi ország hadseregében rendszeresítették. Most Ön is átélheti ennek a legendás monstrumnak a "taxizási" élményét, kihasználva a harcjármű összes adottságát az élményszáguldás során, hiszen egy igazi profi szakember vezeti a tankot.
Hol vehető igénybe?
Tapolca
Hány személyre szól
5 személy
Szolgáltatás időtartama
15 perc
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.
Javasolt öltözet
A tankvezetés során javasolt a kényelmes, outdoor öltözet viselése
Videó bemutató