29,990 Ft
Repülőgép vezetés Budapesten
Egy örök álom megvalósulása, vezetni egy igazi repülőgépet! Mindez egy kattintásra Öntöl! Ajándékozzon felejthetetlen élményt, legyen szó születésnapról, karácsonyi ajándékról, vagy egyéb fontos alkalomról! A szolgáltatás menete: 1. Időpont egyeztetés A kupon tulajdonosa telefonon tudja az időpontot egyeztetni szolgáltató partnerünkkel, majd a megbeszélt időpontban találkozás a repülőtéren (Tökölön). /Télen-nyáron minden nap napkeltétől napnyugtáig történik a repülés/ 2. Földi felkészítés Az oktató bemutatja a repülőgépet, ismerteti a repüléshez szükséges alaptudnivalókat, elmagyarázza a repülési feladatokat. Időtartam: kb. 15-25 perc. 3. A Repülés Felkészülés után röviddel már kezdődik is a felszállás. A repülés első szakaszában az oktató bemutatja a repülési manővereket, melyeket a duplázott kormányok segítségével a tanuló egyszerűen követni tud. Ezután fokozatosan átadja az irányítást, míg végül összeáll a harmonikus repülőgép vezetési technikája. HATALMAS ÉLMÉNY (időtartam:25 perc) 4. After party :) Miután a "pilótajelölt" sikeresen teljesítette a repülési feladatokat, átveheti többek között kiérdemelt oklevelét oktatójától.
Hol vehető igénybe?
Budapest
Hány személyre szól
1 személy
Szolgáltatás időtartama
1 óra
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.