39,600 Ft
Renault Formula vezetés 4 kör
Szeretné kipróbálni egy igazi formula versenyautó legendát? Úgy gondoljuk, hogy a legjobb helyen jár! A Renault márka hosszú évtizedek óta, már az indulás utáni években aktív részese volt a versenypályák világának. Vezetési élményajándék szolgáltatásunk során most kipróbálhatja a francia márka egyik legendás autóját, ezt az 1598 köbcentis, 5 fokozatú szekvenciális váltóval ellátott, kivehető kormányú, XAP márkájú fedélzeti számítógéppel ellátott motorcsodát. És, hogy a biztonság se maradjon ki: minden vezetés előtt az élményajándék felhasználója elmélet oktatásban részesül, így a száguldás élményére teljesen biztonságos körülmények között kerül sor.
Hol vehető igénybe?
Euro-ring versenypálya Budapesttől 52 kilométerre, az M5-ös autópálya mentén, Örkény határában
Hány személyre szól
1 személy
Szolgáltatás időtartama
4 kör vezetés az Euroringen
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást. A vezetés feltétele érvényes B kategóriás jogosítvány bemutatása. A szolgáltatás a szervezett élménynapokon vehető igénybe. Felelősségvállalási nyilatkozat aláírása minden esetben kötelező. A szolgáltatás időjárás függő, ezért rossz idő esetén időpont módosítás lehetséges. A tesztvezetés max. 190 cm magasságig és max. 100 kg testsúlyig ajánlott.
Foglalási határidő
A kupon 2019. július 1-ig érvényes.
Javasolt öltözet
Sportos öltözet. A vezetéshez szükséges kiegészítőket, felszerelést a szolgáltató biztosítja.