27,990 Ft
MTLBU élmény
Száguldás egy ritka, többtonnás hidegháborús harcjármű gyomrában ülve, egy profi pilotával a vezetőülésben. Nos, ez az élmény nehezen fokozható! Tegye próbára magát és élje át, milyen érzés egy MTLBU harcjármű belsejében ülni és érezni a monstrum száguldását. Az MTLBU a hatvanas években került kifejlesztésre a Szovjetunióban és igen sokféle harci célra használták ezt a járművet. Magyarországon ritka volt, mindössze 35 darab került a Magyar Néphadsereg kötelékébe.
Hol vehető igénybe?
Tapolca
Hány személyre szól
5 személy
Szolgáltatás időtartama
15 perc "taxizás"
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.
Javasolt öltözet
A tankvezetés során javasolt a kényelmes, outdoor öltözet viselése
Videó bemutató