32,990 Ft
LOTUS formula versenyautó vezetés 10 kör
Milyen érzés lehet átélni a száguldást egy formula autó volánja mögött? Hallani a menetszél fütyülését, érezni, ahogy a sebesség az ülésbe szorítja az embert, felpörögni az adrenalintól? Nos ezzel a különleges élmény-szolgáltatással néhány kör erejéig mi lehetünk Hamilton és Vettel, átélhetjük a forma 1 élményét. Próbálja ki az igazi élményautózást, hiszen ez az átlagos autózáshoz képest utánozhatatlan élményt jelent! A szolgáltatás résztvevői 10 kört vezethetnek a Tököli reptéren egy LOTUS formula versenyautó (2000 m3, 160 LE teljesítmény) volánja mögött. A vezetés szervezett élménynapokon zajlik és a vezetési időpontok időjárás függők. Kóstoljon bele a száguldás élményébe!
Hol vehető igénybe?
Tököli reptér
Hány személyre szól
1 személy
Szolgáltatás időtartama
kb 1 óra
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást. A vezetés feltétele érvényes B kategóriás jogosítvány bemutatása. A szolgáltatás függ az időjárástól. A szolgáltatás a szervezett élménynapokon vehető igénybe. A vezetés 190 centiméteres magasságig és 100 kilogram súlyig lehetséges. A vezetésre az elméleti oktatás és a felelősségvállalási nyilatkozat aláírása után kerül sor. Az élményvezetés időpontok folyamatosan kerülnek meghirdetésre. Az élményautós nap min. 5 fő esetén kerül megrendezésre.
Foglalási határidő
A kupon 2018. május 30-ig érvényes.
Javasolt öltözet
Kényelmes, réteges, outdooor öltözet. Sisakot, maszkot szolgáltatónk biztosít
Videó bemutató