59,900 Ft
Lamborghini Gallardo vezetés 4 kör a DRX Ringen
Néha bajban vagyunk, hogy mit is mondjunk egy csodálatos autó kapcsán. Ez a helyzet most is, hiszen nem vagyunk elég kreatívak ahhoz, hogy lepipáljuk ennek a káprázatos, 520 lóerős Lamborghini Gallardo látványát! A gép magáért beszél! Itt a remek alkalom, tessék kipróbálni. A vezetésre a kiskunlacházi DRX Ringen kerül sor, akár a barátok, ismerősök, családtagok szurkolása mellett. Amennyiben igazi élményajándékot szeretne adni meglepetés gyanánt a megajándékozottnak, nos akkor itt a kiváló lehetőség!
Hol vehető igénybe?
DRX Ringen, Kiskunlacháza
Hány személyre szól
1 személy
Szolgáltatás időtartama
4 kör vezetés a DRX Ringen
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást.
Foglalási határidő
A kupon 2017. október 1-ig érvényes.
Javasolt öltözet
Sportos öltözet. A vezetéshez szükséges kiegészítőket, felszerelést a szolgáltató biztosítja.