49,600 Ft
Formula Renault vezetés
Próbálja ki a száguldás élményét 6 kör erejéig az Euro-Ringen, úgy mint a formula pilóták! Forma 1 rajongók számára utolérhetetlen kaland és emlék átélni a vezetést ebben a formula versenyautóban. A Renault márka igazi legenda a versenyautók között, legyen szó formula versenyekről, vagy bármely egyéb autós megmérettetésről. Élje át és élvezze, akár a rokonok és barátok szurkolása mellett, ezt az egyedi élményajándékot. Néhány adat a versenygépről: - Karosszéria felépítés: karbonszál erõsítésû epoxi gyantából és alumínium méhsejtbõl készült kompozit monocoque, a futómû és motor felfogatásoknál alumínium öntvény betétek beépítve. - Motorkonstrukció: Renault K4M 700 v. K4M 748 - Hengerűrtartalom: 1598 - Nyomatákváltó felépítése: SADEV márkájú 5 fokozatú szekvenciális, power-shift funkcióval, cserélhetõ áttételekkel, nem önzáró differenciálmûvel. - Biztonság: 6 pontos biztonsági öv; biztonsági gumi üzemanyagtank, kapacitása: 34 l; beépített tûzoltó rendszer; bukócsõ; kivehetõ kormánykerék; LED-es esõlámpa - Műszerek: XAP márkájú fedélzeti számítógép telemetriával A start előtt elméleti és gyakorlati oktatást kap profi instruktoroktól a szolgáltatás igénybe vevője, így biztonságosan, mégis a maximális élményvezetési érzést tapasztalhatja meg a megajándékozott.
Hol vehető igénybe?
Euro-ring versenypálya Budapesttől 52 kilométerre, az M5-ös autópálya mentén, Örkény határában
Hány személyre szól
1 személy
Szolgáltatás időtartama
6 kör vezetés az Euroringen
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást. A vezetés feltétele érvényes B kategóriás jogosítvány bemutatása. A szolgáltatás a szervezett élménynapokon vehető igénybe. Felelősségvállalási nyilatkozat aláírása minden esetben kötelező. A szolgáltatás időjárás függő, ezért rossz idő esetén időpont módosítás lehetséges. A tesztvezetés max. 190 cm magasságig és max. 100 kg testsúlyig ajánlott.
Foglalási határidő
A kupon 2019. július 1-ig érvényes.
Javasolt öltözet
Sportos öltözet. A vezetéshez szükséges kiegészítőket, felszerelést a szolgáltató biztosítja.
Videó bemutató