39,900 Ft
Formula BMW Talent Cup versenyautó vezetés 3 kör vezetés
Csak néhány név, akik ebben a kategóriában kezdtek: Sebastian Vettel, Nico Rosberg, Carlos Sains Jr, Nico Hülkenberg, Timo Glock, Adrian Sutil. talán így már érthető, hogy miért hívják ezt a Formula autó versenysorozatot a Formula 1 előszobájának is. A 2001-ben indított verseny mára az egész világon átívelő kupasorozattá nőtte ki magát: európai, ázsiai és tengerentúli verzióval. Néhány szó az autóról: Váz: Mygale Carbon FIA F3 2002 Méret: 3975mm x 1740mm x 980m Súly: 465kg Motor: Feltöltés BMW K1200RS, 4 hengeres 16 szelepes Teljesítmény: 156 LE @ 9000rpm Üzemanyag: ólommentes normál Super Plus benzin Sebességváltó: Hewland FTR 200, szekvenciális, 6 előremeneti sebesség, 1 hátramenet Első felfüggesztés: Bowden monodamper Hátsó felfüggesztés: Bowden twindamper Lengéscsillapító: Sachs SP3 Féktárcsa: Tömör tárcsa Felnik: OZ Racing 8 x 13 (elöl) 10x 13 (hátul) Gumiabroncsok: JK Tyre verseny slick és esős gumi Üzemanyagtartály: 42 liter A vezetés a kiskunlacházi DRX Ringen, egy gyors, hosszú egyenesekkel tarkított, biztonságos versenypálya. Az élményre barátaik is elkísérhetik a megajándékozottat.
Hol vehető igénybe?
DRX Ringen, Kiskunlacháza
Hány személyre szól
1 személy
Szolgáltatás időtartama
3 kör vezetés a DRX RIngen
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást. A vezetés feltétele érvényes B kategóriás jogosítvány bemutatása. A szolgáltatás a szervezett élménynapokon vehető igénybe. Felelősségvállalási nyilatkozat aláírása minden esetben kötelező. A szolgáltatás időjárás függő, ezért rossz idő esetén időpont módosítás lehetséges. A tesztvezetés max. 190 cm magasságig és max. 100 kg testsúlyig ajánlott.
Foglalási határidő
A kupon 2019. május 30-ig érvényes
Javasolt öltözet
Sportos öltözet. A vezetéshez szükséges kiegészítőket, felszerelést a szolgáltató biztosítja.
Videó bemutató