59,900 Ft
Formula BMW Talent Cup versenyautó vezetés 2 fő részére 8 kör + 2 ajándék
Éljétek át a formula élményt mindketten egyedülálló élményajándék szolgáltatásunk keretében.Csak néhány név, akik ebben a kategóriában kezdtek: Sebastian Vettel, Nico Rosberg, Carlos Sains Jr, Nico Hülkenberg, Timo Glock, Adrian Sutil. talán így már érthető, hogy miért hívják ezt a Formula autó versenysorozatot a Formula 1 előszobájának is. A 2001-ben indított verseny mára az egész világon átívelő kupasorozattá nőtte ki magát: európai, ázsiai és tengerentúli verzióval. Néhány szó az autóról: Váz: Mygale Carbon FIA F3 2002 Méret: 3975mm x 1740mm x 980m Súly: 465kg Motor: Feltöltés BMW K1200RS, 4 hengeres 16 szelepes Teljesítmény: 156 LE @ 9000rpm Üzemanyag: ólommentes normál Super Plus benzin Sebességváltó: Hewland FTR 200, szekvenciális, 6 előremeneti sebesség, 1 hátramenet Első felfüggesztés: Bowden monodamper Hátsó felfüggesztés: Bowden twindamper Lengéscsillapító: Sachs SP3 Féktárcsa: Tömör tárcsa Felnik: OZ Racing 8 x 13 (elöl) 10x 13 (hátul) Gumiabroncsok: JK Tyre verseny slick és esős gumi Üzemanyagtartály: 42 liter A kupon megvételével - az oklevélen kívül -külön meglepetésben is részesülnek a megajándékozottak, a kupon felhasználói az alábbiak ajándékok közül választhatnak: - sbr racing 15 perc szimulátorozás 5.000 Ft értékben 3D szimulátor - Sun Wrist Wear egyedi készítésű,naturális unisex karkötők - hsb.hu 5.000 ft értékű vásárlási kupon - csapat divat póló - Food Brothers 5.000 Ft értékű étkezési kupon a Király utcában.
Hol vehető igénybe?
Kakucs Ring, Ináncs
Hogyan vásárolható meg
Látogassa meg internetes oldalunkat és vásárolja meg kuponját a webshopon keresztül, illetve vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a 06 30 334 5700-ás telefonszámon és rendelje meg a kiválasztott élményszolgáltatást. A szolgáltatáshoz tartozó kuponkódot e-mailon keresztül küldjük ki ügyfeleink részére, melyet a megajándékozott használhat majd fel és ezen keresztül tudja a szolgáltatási időpontot lefoglalni. A meglepetés élményajándék szolgáltatás e-mailben is elküldhető a megajándékozott számára, az élményszolgáltatás így is felhasználható.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása direkt módon történik, azaz az élménykupon tulajdonosa közvetlenül a szolgáltató partneren keresztül foglalhatja le a leginkább megfelelő időpontot. A kuponkód oldalunkon történő megadása után a szolgáltató összes adata hozzáférhető (telefonszám, e-mail, internetes oldal címe stb.) így akár azonnal megtörténhet az időpont foglalás is. A vezetéshez B kategóriás jogosítvány szükséges. A szolgáltatás függ az időjárástól. A szolgáltatás a szervezett élménynapokon vehető igénybe. Az élményvezetésre elméleti oktatás és a felelősségvállalási nyilatkozat aláírása után kerül sor. Az élményvezetés időpontokat szolgáltatónk folyamatosan adja meg. A vezetés 190 centiméteres magasságig és 100 kilogram súlyig lehetséges.
Foglalási határidő
A kupon 2017. május 30-ig érvényes.