24,900 Ft
Ford Mustang 302 BOSS vezetés 3 kör - Karácsonyi Akció
Ford Mustang! Egy legendás gépcsoda az USA-ból. Ha igazi versenyautó vezetési élményre vágyik, nos akkor a legjobb helyen jár. Ennek a szörnyetegnek a volánja mögött mindenki megtapasztalhatja a valódi száguldás élményét. Az élményszolgáltatás során a megajándékozott a kiskinlacházi reptéren található DRX Ringen, egy épített versenyautó pályán, biztonságos körülmények között, próbálhatja ki az élményvezetést, illetve minden vezetéshez jár a külső vagy belső kamerás felvétel is
Hol vehető igénybe?
Kiskinlacházi reptéren található DRX Ring
Hány személyre szól
1 személy
Szolgáltatás időtartama
3 kör vezetés a DRX Ringen
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást. A vezetés feltétele érvényes B kategóriás jogosítvány bemutatása. A szolgáltatás függ az időjárástól. A szolgáltatás a szervezett élménynapokon vehető igénybe. A vezetésre felelősségvállalási nyilatkozat aláírása után kerül sor. Az élményvezetés időpontokat szolgáltatónk folyamatosan adja meg. A vezetések 2014-ban - időjárástól függően - várhatóan október végéig lehetségesek, kijelölt élménynapokon.
Foglalási határidő
A kupon 2019. május 30-ig érvényes
Videó bemutató