34,900 Ft
Aston Martin vezetés 2 kör
Hogy mitől válik egy autó legendássá? Hát azt hiszem ebben sokféle dolog szerepet játszhat. Lehet egy autó gyors, már bocsánat, csajozós, vagy akár olyan gép, amire csak vágyakozunk egész életünk során, olyan drága. Azt hiszem, több márkát is fel tudnánk ezek alapján sorolni, de talán egyik sem mérhető az Aston Martinhoz, mely "hozza" az előzőeket, kiegészülve egy kis plusszal. Nos, ez a kis plusz egyetlen név, egy kitalált, de legendás alak: James Bond. A 007-es ügynök úgymond sztenderd társa évtizedek óta, vissza-vissza térő jelleggel, az Aston Martin márkának. Milyen lehet egy igazi titkosügynök bőrébe bújni és kipróbálni a száguldást egy 455 lóerős autócsodával? Nos erre itt a remek alkalom! A vezetések a kiskunlacházai DRX Ringen történnek, ahol biztonságos körülmények között válik lehetővé az egyedi élményajándék. A kalandra elkísérhetik a megajándékozottat barátai, családtagjai is, így is hozzájárulva a felejthetetlen élményhez.
Hol vehető igénybe?
DRX Ringen, Kiskunlacháza
Hány személyre szól
1 személy
Szolgáltatás időtartama
2 kör, 4 kilométer vezetés a DRX RIngen
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást. A vezetés feltétele érvényes B kategóriás jogosítvány bemutatása. A szolgáltatás a szervezett élménynapokon vehető igénybe. Felelősségvállalási nyilatkozat aláírása minden esetben kötelező. A szolgáltatás időjárás függő, ezért rossz idő esetén időpont módosítás lehetséges. A tesztvezetés max. 190 cm magasságig és max. 100 kg testsúlyig ajánlott.
Foglalási határidő
A kupon 2017. október 1-ig érvényes.
Javasolt öltözet
Sportos öltözet. A vezetéshez szükséges kiegészítőket, felszerelést a szolgáltató biztosítja.
Videó bemutató