16,500 Ft
Airsoft 2 fő részére - Szentendre
Az airsoft-hobbi a 70-es évek közepén Japánban indult. Az ottani szigorú fegyverszabályozás miatt az airsoft légfegyverek karrierje is innentől ível felfelé. Eleinte lelkes gyűjtőknek készültek az élethű fegyverreplikák, később, mivel ezek az eszközök kis tömegű műanyag golyókat lőnek ki, a valós ballisztikai jellemzőket megközelítő módon anélkül, hogy valójában bárki megsérülne, kis csoportokban, egymás ellen kezdtek játszani velük. Mivel itt a lövedék a paintball markerek festékgolyóival ellentétben nem hagy nyomot a ruházaton, a találatot a játékos maga jelzi. Ebből következik, hogy az airsoft játékokra kezdetektől jellemző a sportszerűség, a becsületesség szellemisége A játék szabadban, illetve épületek között zajlik, az adott esemény szervezői által előírt és a közösség által lefektetett, minden játékon érvényes szabályok szerint. A játék során két vagy több csapat küzd egymás ellen. Szolgáltatások: ▪ komplett felszerelés (ruha, védőfelszerelés, játékszer, 300 golyó) ▪ technikai kiszolgálás: ▪ játékvezetés ▪ fegyvermester, javítás (gyors segítség vagy csere) ▪ felszerelés tisztítása, töltés ▪ öltöző ▪ tisztálkodási lehetőség (mosdó) ▪ pihenő helyiség ▪ ásványvíz (ezt folyamatosan visszük a játékosok után)
Hol vehető igénybe?
Izbég laktanya (Szentendre)
Hány személyre szól
2 személy
Szolgáltatás időtartama
4-5 óra
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást. A szolgáltatás a szervezett nyílt napokon vehető igénybe, így akár egy fő is részt vehet a programon.
Foglalási határidő
A kupon a vásárlástól számított fél éven belül használható fel.