27,900 Ft
Újdonság: Vezetéstechnikai training
A vezetés olyan, mint a foci: mindenki ért hozzá. Vagy mégsem? Vezetéstechnikai training partnerünktől most elsajátíthatja a biztonságos vezetés minden trükkjét és a legkülönbözőbb vezetési helyzetekben is kipróbálhatjuk magunkat. Vezetéstechnikai tréning tematika: Érkezés, adminisztráció Elméleti képzés: Üléspozíció, kormányfogás, fékezés, kanyarodás, kanyarívek, csúszáshatár, tapadási tényezők, alul, és túlkormányzottság, alapvető vezetéselmélet felfrissítése. Biztonságos közlekedés alapjai, gazdaságos gépjárművezetés. Gyakorlati képzés: Vészfékezés, pontra fékezés, kikerülés, szlalom, gyors kanyarodás. Az elmélet átvitele a gyakorlatba. Kombinált gyakorlópálya, egyéni problémák kezelése. Pályaautózás: Elméleti és gyakorlati részek alkalmazása pályán kis, közepes, és nagy sebességgel. Egyéni pályaautózás instruktori segítséggel, folyamatos kiértékeléssel. A Tréning alatt az oktatók folyamatosan válaszolunk a résztvevők kérdéseire illetve az instruktorok által észrevett hibákat, rossz beidegződéseket megpróbálják javítani.
Hol vehető igénybe?
Budapest és környéke
Hány személyre szól
1 személy
Szolgáltatás időtartama
kb. 240 perc
Hogyan vásárolható meg
Internetes oldalunkon található webshopon keresztül. Ügyfeleink részere e-mailben küldjük ki a szolgáltatáshoz kapcsolódó azonosítót, egy kuponkódot, melyet a megajándékozott használhat fel, a neki leginkább megfelelő időpontban. Az ajándék szolgáltatás akár e-mailben is továbbküldhető a megajándékozott számára, a szolgáltatás részleteiről internetes oldalunkon tájékozódhat a kuponkód tulajdonosa.
Hogyan foglalható le
A szolgáltatások lefoglalása a szolgáltatónál direktben történik, a kuponkód internetes oldalunkon történő megadása után elérhető foglalási információk alapján. Így a megajándékozott a számára leginkább megfelelő időpontban tudja igénybe venni a szolgáltatást. A szolgáltatás függ az időjárástól. A szolgáltatás a szervezett élménynapokon vehető igénybe, élményvezetés időpontok folyamatosan kerülnek meghirdetésre.
Foglalási határidő
A kupon fél éven belül használható fel